[rev_slider alias="installateurs"]
Kenmerkend voor de installatiebedrijven die actief zijn binnen Klimaatgroep Nederland is hun streven naar duurzaamheid, innovatiekwaliteit en service. Door nauw met elkaar samen te werken en hun kennis en ervaringen te delen, bereikt iedere installateur een hoger kennis- en uitvoeringsniveau.

Sinds de oprichting in 1813 en de start van de centrale verwarmingsafdeling in 1908, engineert, installeert en onderhoudt Bernard Schulte BV centrale verwarming, airconditioning, mechanische ventilatie en klimaatbehandelingsystemen in de industrie, agrarische sector, utiliteits- en woningbouw (nieuwbouw en verbouw). Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Per 1 juli 2011 hebben wij een nieuwe loot aan de boom: het loodgietersbedrijf C. Hundersmarck BV. Hierdoor kunt u voortaan naast centrale verwarming en airconditioning ook voor loodgieters- en dakbedekkingswerkzaamheden bij ons terecht.

Adres
Nijverheidsweg 10
2215 MH
Voorhout

www.bernardschulte.nl

 

Van een dorpssmederij begin 1900 in Horssen, midden in ’t hart van Maas en Waal, legde Bertus Romijnders met weinig de basis. Een commerciële inslag en vakkennis waren de enige ijzers die hij in het vuur had.

Inmiddels kan Romijnders uit een veel ruimer arsenaal aan ijzers putten. Met meer dan 90 medewerkers is Romijnders inmiddels uitgegroeid tot een merkonafhankelijk landelijk opererend fullservice installatiebedrijf, zowel in de zakelijke als particuliere branche.

 

Adres

Vijverlaan 9
6602 CX
Wijchen

www.romijnders.nl

 

 

Boerboom Loodgietersbedrijf in Zevenaar is een loodgieter en installateur met meer dan 100 jaar ervaring in de branche. Inmiddels zwaait de 5e generatie Boerboom de scepter in dit familiebedrijf. Boerboom is een gespecialiseerd loodgieter en installateur in de regio Zevenaar in Gelderland. Maar ook voor het plaatsen van ventilatiesystemen, cv-ketels, zonnepanelen, sanitair en dakbedekking bent u bij Boerboom aan het juiste adres.

Adres
Fahrenheitstraat 3
6902 PX
Zevenaar

www.boerboomloodgieter.nl

Ibb-installatietechniek richt zich, als volwaardig totaalinstallateur en gekwalificeerd KOMO installateur, op alle disciplines in de woningbouw en (klein) utiliteit. Wij realiseren technische installaties die optimaal bijdragen aan het succes van onze opdrachtgevers. Dit doen wij door, samen met hen, de installatie te ontwerpen, realiseren en onderhouden. Met deze werkwijze onderscheiden wij ons in de markt.

Adres
Ampèrestraat 8
7006 RZ
Doetinchem

www.ibb-installatietechniek.nl

Zeeuwse Verwarmings Unie is een rasechte installateur. Met vestigingen in Terneuzen, Goes en Zelzate(België) bedienen we Zeeland en de aanpalende gebieden .

Zowel particulieren als bedrijven kiezen voor ZVU vanwege onze brede kennis en ervaring op het gebied van verwarming, koeltechniek, luchtbehandeling, sanitair en loodgieterswerk. Natuurlijk is onze kennis steeds up to date. Ook voor duurzame technieken zoals zonneboilers, warmteterugwinunits en warmtepompen zijn wij een professionele partner.

Kenmerkend voor de werkwijze van ZVU is onze keuze voor maatwerk en onze innovatieve kijk op klimaat en installaties. Daarbij besteden wij, al sinds de oprichting in 1965, bijzonder veel aandacht aan betrouwbare service en onderhoud.

Adres
Energiestraat 12
4538 BZ
Terneuzen

www.zvu.nl

De onderneming NorthAir BV is in 1995 van start gegaan. NorthAir maakt onderdeel uit van HVG Holding B.V.NorthAir biedt het antwoord op complexe uitdagingen in de klimaattechniek. Het leveringsprogramma bestaat uit ontwerpen, tekenen, leveren en monteren van klimaatsystemen. Sectoren zijn utiliteitsbouw, industrie, sport, horeca en agro tot specials voor hoog kritische productieprocessen en -ruimtes. Ontzorgen van de opdrachtgevers is het kernwoord, van ruwe schets tot oplevering maar ook daarna blijft de servicedienst actief om het systeem operationeel te houden. Niet alleen complete klimaatsystemen maar ook luchtbehandelingskasten zijn een specialiteit van NorthAir.

Van kleine compacte tot grote modulaire systemen, met warmteterugwinning als basis en voorzien van verwarming, koeling en bevochting. Specialiteit hierbij is het zeer naar wens geavanceerde elektronische regeling, een ingenieus ontwerp waarmee complexe systemen kunnen worden aangestuurd

Adres
Van ‘t Hoffstraat 9
9351 VH
Leek

www.northair.nl  

 

R&S installatietechniek is een installatiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van electrotechnische installaties voor utiliteitsgebouwen en woningbouw.

Onze activiteiten richten zich vooral op nieuwbouw- en renovatieprojecten. In hoofdzaak werken wij in onderaanneming voor diverse aannemers.Meer dan 15 jaar ervaring zorgt voor een uitstekende installatie voor uw woning of bedrijfspand.

Adres
Katoenstraat 24
8281 JZ
Genemuiden

www.rstechniek.nl